Urokset


Vetoava Beleg


Rotu: Siperianhusky
Syntymäaika: 14.9.2014
Isä: Fi Ch Mustankallion Bavel
Emä: Arctic Soul Hera
Kasvattaja: Kennel Vetoava, Kati ja Tapio Mansikkaniemi
Silmät tarkastettu terveiksi.
Rekikoirien käyttökoe: REKÄ-YLE2 (51p)

Halti on juossut seuraavissa valjakkokisoissa:
Jämi kärryajon SM 17,-18.10.2015, kuuden koiran luokka.
Ohkolan syysajot 26.9.2015, kuuden koiran luokka.

Halti on luonteeltaan erittäin kiltti, fiksu ja kontaktinhaluinen koira. Ruoka ja juoma maistuvat Haltille erinomaisesti reissussakin. Halti on valjakossa oikea tarmonpesä ja todella voimakas koira, jonka vuoksi Halti juoksee pääasiassa pyöräkoirana. Halti on myös hyvin leikkisä ja laumassa helppo koira. 
Lowlandstrail Brave


Rotu: Alaskanhusky
Syntymäaika: 21.8.2013
Isä: Jeppedalens Ruben
Emä: Jeppedalens Elim
Kasvattaja: Kennel Lowlandstrail, Mascha Verweij ja Edmond Schoemacher 

Brave on tullut minulle Ruotsista ja juossut Ruotsissa johtajana 16-koiran valjakossa ja Bravella on sukutaulussaan mm. myös Iditarod (vuonna 2003) ja Finnmarkslopet 1000-kilpailujen (vuosina 1999 & 2001) voittajavaljakossa juossut Skogens Takk sekä Finnmarkslopet 1000 voittaja 2001, 2004 ja Iditarod-voittaja 2003 ja 2005 Skogens Svarten. Braven kasvattajat kilpailevat pitkän matkan kilpailuissa. Brave on lauman ensimmäinen alaskanhusky ja kovin mukava sellainen. Brave muutti laumaamme kesällä 2016 ja on sopeutunut laumaan hyvin ja juossut valjakossa väsymättömällä ja tarmokkaalla asenteella. Brave on hyvin kestävä ja nopea koira. 

Yaye-Non Dasher Dante 


Rotu: Siperianhusky 
Syntymäaika: 22.7.2019
Isä: Kefeus Quun Ivanovits
Emä: Vetoava Brighid
Kasvattaja: Oma kasvattini 
Silmät tarkastettu terveiksi

Dante on hyvin säyseä, rauhallinen ja itsevarma nuori uros. Dante on hyvin sopuisa poika laumassa ja leikkien ja juoksemisen ohella Dante viihtyy mielellään ihmisten seurassa rapsuteltavana ja paijailtavana. Valjakossa Dante on reipas työskentelijä ja juoksee voimansa vuoksi usein pyöräkoirana, mutta opettelee myös valjakon johtajan paikkaa. Säkäkorkeudeltaan Dante on keskikokoinen. 
Yaye-Non Sonic Boom


Rotu: Siperianhusky
Syntymäaika: 22.7.2019
Isä: Kefeus Quun Ivanovits
Emä: Vetoava Brighid
Kasvattaja: Oma kasvattini 
Silmät tarkastettu terveiksi 

Polar on hyvin leikkisä nuori uros ja rakastaa juoksemista ja riehumista, erityisesti oma veli Dante on Polarin mieleisin leikkitoveri. Polar muistuttaa ulkonäöllisesti hyvin paljon isäänsä Ivania, mutta Polarissa on todella paljon myös isoisänsä Paven piirteitä. Valjakossa Polar on väsymätön työskentelijä, yleensä juoksee pyöräkoirana, mutta johtajankin paikkaa Polar on harjoittelemassa. 
Säkäkorkeudeltaan Polar on keskikokoinen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti