perjantai 1. helmikuuta 2019

Aurinkoa kohti!

Vuosi on ehtinyt vaihtua ja ollaankin jo helmikuussa! Talvi on parhaimmillaan ja rekikausi on hyvässä vauhdissa. Tämä talvi on hellinyt valjakkoharrastajia sillä lunta riittää ja välillä on ollut hankaluuksiakin pitää uria auki runsaasta lumimäärästä johtuen, kun lunta on satanut taivaalta välillä hyvinkin reippaasti ja välillä taas tuuli levittää lunta peltoaukeiden uralle. Toisaalta koirien on hyvä saada treeniä myös raskaalla reitillä ja kyllä sitä mielummin valitsee sen, että lunta riittää ja kunnolla kuin sen, että lunta hädin tuskin riittäisi edes reelle ja hiekka vaan raapisi jalaksia.

Koiria on treenattu ahkerasti aina mahdollisuuksien mukaan ja lumimäärästä otettu kaikki irti. On ollut hauska seurata kotitreeniurillamme myös eläinten jättämiä jälkiä sillä pellolla näkyy usein esimerkiksi pöllön saalistusjälkiä ja teeren kieppijälkiä.

Koirat voivat hyvin ja kevään pentusuunnitelmiakin odotetaan innolla. Joikulle on siis tosiaan uros valittu ja uros menee vielä silmätarkastukseen, jonka jälkeen pentuja-sivulle tulossa päivitystä mikäli silmät ovat kunnossa.

Alla muutama kuva tammikuun alun treeneistä, jolloin lunta oli jo mukavasti, mutta ei läheskään niin paljon kuin tällä hetkellä.





Ykköstykkipari Joiku ja Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti